Дамска блуза в синьо, Блуза с широк ръкав

0 / 5 (0 гласа)

Дамска блуза в синьо, Дамска блуза в розово, Дамски блузи с дълъг ръкав, Блузи с широк ръкав, Дамски блузи онлайн, Модерни дамски блузи, Нови модели дамски блузи онлайн, Блуза тип лодка, Блуза с лодка деколте, Блузи внос от Италия

Това е дамска блуза от нова колекция Primavera,  Italy от 100 % лиосел. / прочети в инфото / Предлага се в синьо и розово.

43.00 лв.

Лиосел е влакно, извлечено от дървесна целулоза. Той е еднакво устойчив както в сухо, така и в мокро състояние, за разлика от вискозата, например, която губи между 40 и 60% от своята здравина, когато е мокра.. Използването на лиосел не е толкова широко разпространено на пазара, тъй като е много скъп, независимо че е органичен продукт и е биоразградим. Нишките лиосел се получават чрез серия от химически процеси на дегенерация на целулоза. Ето защо той се счита за изкуствено влакно. След появата на лиосел в края на миналия век, са разработени множество възможности за неговото приложение. В модната индустрия лиосел също има различни превъплъщения. В някои случаи той наподобява деним или велур. Често е наричан молескин. Лиосел може да се изработи така, че да прилича на вълна, памук, изкуствена коприна. Облеклата, изработени от лиоселq са доста скъпи – една блуза може да достигне 100 щ.д.

Коментари


Моля въведете име

Моля въведете валиден е-mail!