Дамска блуза с широк ръкав, Дамски блузи онлайн

0 / 5 (0 гласа)

Дамска блуза с широк ръкав, Блуза с набори, Дамски блузи онлайн, Блуза в розово, Лятна блуза, Пролетна блуза , Нови модели блузи онлайн, Блуза в резеда, Бяла дамска блуза, Дамска блуза в бяло, Розова дамска блуза, 2017 нова колекция блузи

Това е луксозна дамска блуза от нова колекция Primavera Italy от 100 % лиосел. / по долу има инфо за тази  тъкан /  Блузата е с впечатляващ ръкав, съобразно модната тенденция. Блузата се предлага в три цветови варианта - бяло , розово и резеда. 

49.00 лв.

Лиосел е влакно, извлечено от дървесна целулоза. Той е еднакво устойчив както в сухо, така и в мокро състояние, за разлика от вискозата, например, която губи между 40 и 60% от своята здравина, когато е мокра. Използването на лиосел не е толкова широко разпространено на пазара, тъй като е много скъп, независимо че е органичен продукт и е биоразградим. Нишките лиосел се получават чрез серия от химически процеси на дегенерация на целулоза. Ето защо той се счита за изкуствено влакно. Тръговското му наименование е тенсел.

Лиосел може да се изработи така, че да прилича на вълна, памук, изкуствена коприна. Облеклата, изработени от лиосел са доста скъпи – една блуза може да достигне 100 щ.д.

Коментари


Моля въведете име

Моля въведете валиден е-mail!