Дамски свободен панталон, Широк дамски панталон

0 / 5 (0 гласа)

Дамски свободен панталон, Широк дамски панталон, Елегантен дамски панталон, Дамски панталони онлайн, Нова колекция дамски панталони , Модерен дамски панталон, 2017 модели панталони, Летен дамски панталон, Панталон тип шалвар , Тъмно син дамски панталон, Розов дамски панталон, Дамски панталон в зелено, дамски панталон с набор, Дамски панталон с ластик

Предлагаме Ви дамски панталон - свободен , широк , нов модел на колекция Primavera ,Italy . Предлага се в 3 цветови гами - тъмно синьо, розово и зелено. Ето още наши предложения в тази категория:

http://stilna.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8_%D0%B8_%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B8-1022.html

53.00 лв.

Лиосел е влакно, извлечено от дървесна целулоза. Той е еднакво устойчив както в сухо, така и в мокро състояние, за разлика от вискозата, например, която губи между 40 и 60% от своята здравина, когато е мокра. Използването на лиосел не е толкова широко разпространено на пазара, тъй като е много скъп, независимо че е органичен продукт и е биоразградим. Нишките лиосел се получават чрез серия от химически процеси на дегенерация на целулоза. Ето защо той се счита за изкуствено влакно. След появата на лиосел в края на миналия век, са разработени множество възможности за неговото приложение.В модната индустрия лиосел също има различни превъплъщения. В някои случаи той наподобява деним или велур. Често е наричан молескин. Лиосел може да се изработи така, че да прилича на вълна, памук, изкуствена коприна. Облеклата, изработени от лиоселq са доста скъпи – една блуза може да достигне 100 щ.д.

Коментари


Моля въведете име

Моля въведете валиден е-mail!