2 маши за коса, с които ще имате страхотна прическа

Машата за къдрене съществува още от край време, но със сигурност се е развила с най-новите стилови тенденции и технологии. Тази еволюция, колкото и да е полезна за нас и нашите коси, прави избора на подходящ уред по-труден. Пресите за къдрене и всички горещи инструменти като цяло са от съществено значение за оформянето на косата ни. Въпреки това, при честа употреба с течение на времето тези уреди могат да причинят и увреждане на косата, така че намирането на преса с подходяща настройка на топлината за вашия тип коса е от изключителна важност. Има и много други фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на подходяща маша, като например нейния захват, безопасност, запазване на прическата и др.

2 маши за коса, с които ще имате страхотна прическа

1. Remington Ci9532 Pearl Pro Curl

 

2 маши за коса, с които ще имате страхотна прическа

Купи сега

 

Информация за продукта

✓ Тъй като бутоните на машата се заключват, не можете случайно да промените температурата, докато я използвате.
✓ С минимална температура от 130°C тази маша за къдрене е подходяща и за къдрене на тънка и увредена коса.
✓ На дисплея можете да видите точно колко гореща е машата за къдрене.
✓ Машата за къдрене е с керамично покритие, но изцяло керамична маша за къдрене е по-добра алтернатива, ако искате допълнителна защита за косата си.
✓ С диаметър 32 мм тази маша за къдрене е подходяща основно за коса, която е по-дълга от раменете.

Описание
Тази преса Remington Ci9532 Pearl Pro Curl ви позволява да създавате големи, свободни къдрици с красив блясък. Тази маша за къдрене има плочи с ширина 32 мм, оборудвани с керамично покритие. За да осигурите допълнителна защита на косата си, можете да регулирате температурата според типа на косата си. За тънка коса можете да изберете най-ниската температура от 130°C; за груба и гъста коса можете да зададете най-горещата настройка от 210°C. Тази маша за къдрене се загрява бързо и за да предотвратите случайно регулиране на температурата, можете да заключите настройките на температурата. Ако за кратко не използвате машата за къдрене, тя ще се изключи автоматично, което е приятно и безопасно.

2. Philips StyleCare Prestige BHB876/00

2 маши за коса, с които ще имате страхотна прическа

Купи сега

 

Информация за продукта

✓ Можете лесно да навиете косата си, като поставите малко коса в пресата, така че пресата автоматично да направи къдрица.
✓ Благодарение на бързото време за загряване от 8 секунди можете да използвате машата за къдрене бързо.
✓ С функцията за автоматично спиране можете да създавате къдрици, без да прегрявате косата си.
✓ Машата за къдрене е с керамично покритие, но изцяло керамична маша за къдрене е по-добра алтернатива, ако искате допълнителна защита за косата си.

Описание
Безопасно и лесно създавате къдрава прическа с машата Philips StyleCare Prestige BHB876/00. Трябва само да поставите малко коса в пресата и тя автоматично ще свърши останалото. Пресата за къдрене ще навие косата ви равномерно около желанието за къдрене и ще издаде няколко пъти звуков сигнал, когато къдренето приключи. По този начин ще сте сигурни, че не прегрявате косата си. Ръцете и скалпът ви също са защитени от топлина, защото машата за къдрене остава хладна отвън. Не се притеснявайте, че косата ви може да се заклещи в машата, защото тя ще издаде звуков сигнал, ако косата ви не е поставена правилно. С 3-те посоки на въртене, 3-те температурни настройки и 3-те настройки на таймера можете да регулирате машата, както ви харесва.


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване, оптимизиране и персонализиране на съдържанието. Партньорите ни за социални и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK