Наръчник на стилните шалове за тази зима

Зимата е тук и изглежда, че ще остане за известно време. Така че какво по-подходящо време да добавите нови зимни елементи към гардероба си? Събрах няколко съвета за това как да носите различни зимни шалове и да изглеждате стилни.

Наръчник на стилните шалове за тази зима

Шалове

Обличате палтото, обувките, шапката и излизате. Затваряте вратата след себе си и първото нещо, което се случва, е, че получавате студен шамар по лицето и врата. Чудесно, забравили сте си шала вкъщи. За щастие, все още има време да се върнете и да го вземете. Но докато го слагате, възниква въпросът - как всъщност се носи шал?

Носене на шал с палто

Играйте с контрастите. Комбинирайте стиловете и цветовете със сакото или палтото, което носите.

Наръчник на стилните шалове за тази зима
Шал с плетка осморка Heavy Tools

   Виж цената 

 

Разберете какъв тип шал се съчетава с кои дрехи. Вероятно бихте носили различен шал към ветровка за разлика от топло палто.
Научете се да връзвате шала си, със сигурност ще го вържете по различен начин например на работна среща и на излизане с приятели.
Не подценявайте материала и качеството на вашия шал. Първо, той трябва да ви топли, и второ, да изглежда добре. Изберете материал, който няма да започне да се разплита веднага, след като се закачи за нещо.

Наръчник на стилните шалове за тази зима
Gant
Кръгъл вълнен шал с лога

Виж цената

 

Разберете кога шалът е ненужен. В края на краищата той е само аксесоар, не е задължителен.
Как да завържем шал с неофициално сако или палто?

Кръстосан възел

Наръчник на стилните шалове за тази зима
DESIGUAL
Шал с абстрактна шарка и ресни 

Виж цената

 

Сложете шала около врата си, кръстосайте краищата му, промушете единия през дупката и го затегнете. Това е вероятно най-лесният начин, по който можете да завържете шал, когато излизате на питие или разходка. Дръжте шала върху сакото си, за да го откроите и да създадете страхотен небрежен аутфит. Комбинирайте го с кожено яке и ще бъдете златни.

Развързан шал

Хвърлянето на шал около врата ви е по-скоро гъвкаво, отколкото за да се стоплите в студеното време. И това е нормално, не всеки ден е мразовит. Така че, ако времето го позволява, не се страхувайте да го свалите.

Наръчник на стилните шалове за тази зима
Moschino
Шал с модал и принт

Виж цената

 

Свободно увит шал

За да се справите с този вариант, ще ви трябва по-дълъг шал. Хубавото на този начин на връзване на шал е, че едновременно изглеждате готино и ви е топло. Най-добрият шал за това е дълъг и широк, съчетан с пухкаво зимно яке.

Наръчник на стилните шалове за тази зима
Made in Roșia Montană
Унисекс шал от мерино с пришито лого

Виж цената

 

Безкрайният шал

Безкрайният шал е зашит и няма краища, което ще ви спести много време. Просто го издърпайте през главата си и сте готови.

Наръчник на стилните шалове за тази зима
Trespass
Шал Cinnibar с мъхест дизайн

Виж цената

 

Как да комбинираме шал с официално палто?

Възел на шал

Сгънете шала си наполовина, увийте го около врата си и издърпайте краищата през примката. Оставете краищата да висят над палтото ви. По този начин можете да завържете всякакъв вид шал, независимо дали е дълъг, къс, широк или тесен.

Техника на кръстосване

Увийте шала около врата си и кръстосайте краищата му. Не забравяйте да закопчаете палтото си върху тях, за да не се разхлабят - без възел краищата не се държат толкова здраво.

Наръчник на стилните шалове за тази зима
Marella
Шал Arrigo с геометрична шарка

Виж цената

 

Можете да използвате кръстосания възел с палто или костюм, както и с неофициални сака. Този път не дръжте шала отвън, а го приберете. И тъй като искате да изглеждате елегантно, изберете тънък шал от памук или коприна. Не забравяйте да свалите шала заедно със сакото си.


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване, оптимизиране и персонализиране на съдържанието. Партньорите ни за социални и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK