Най-добрите парфюми за жени за 2022г.

Изключителните парфюми разказват история чрез своите нотки, майсторството, което е вложено в тях, и емоциите, които предизвикват. Правилният аромат може да ви вдъхне увереност, да ви накара да си спомните или да ви накара да се усмихнете.  

Най-добрите парфюми за жени за 2022г.

Ароматът е субективен; има много съвършено прекрасни, напълно безобидни парфюми, които не успяват да ме развълнуват, и много възхвалявани класики, които трябва да останат в миналото. Това, което ме интересува, са ароматите, които се отклоняват от нормата и се усещат като изключителни. Не е необходимо те да са езотерични нишови творения или дизайнерски ексклузиви, които струват скъпо; те просто трябва да са оригинални.

Благодарение на изобретателността и опита на създателите си, най-добрите дамски парфюми предлагат нещо по-висше. Независимо дали става дума за призив към класическата литература, запазване на традиционни техники или поетична ода за природни феномени, те носят специално чувство, а в крайна сметка това е, което всеки търси.

Ето 6 от най-добрите дамски парфюми за 2022 г:

1. Yves Saint Laurent Libre Le Parfum

Най-добрите парфюми за жени за 2022г.

Купи сега

 

Това е кехлибарен цветен аромат за жени. Libre Le Parfum е създаден от Ан Флипо и Карлос Бенаим. Връхните нотки са джинджифил, шафран, портокал, мандарина и бергамот; средните нотки са портокалов цвят и лавандула; базовите нотки са бурбонска ванилия, мед, тонка бийн и ветивер. Подходящ за вечерта.

2. Givenchy, L'Interdit Rouge

Най-добрите парфюми за жени за 2022г.

Купи сега

 

L'Interdit Eau de Parfum Rouge by Givenchy е кехлибарен цветен аромат за жени. Това е нов аромат. L'Interdit Eau de Parfum Rouge е пуснат на пазара през 2021 година. L'Interdit Eau de Parfum Rouge е създаден от Доминик Ропион, Ан Флипо и Фани Бал. Връхните нотки са джинджифил и кръвен портокал; средните нотки са тубероза, жасмин и листа от пименто; базовите нотки са сандалово дърво, пачули и ветивер. Много дълготраен, есенно-зимен аромат.

3. Jean Paul Gaultier - La Belle Le Parfum

Най-добрите парфюми за жени за 2022г.

Купи сега

 

Това е аромат на кехлибар и ванилия за жени. La Belle Le Parfum е пуснат на пазара през 2021 г. La Belle Le Parfum е създаден от Куентин Биш и Соня Констант. Връхната нотка е круша; средните нотки са тонка бийн и жасмин; базовата нотка е ванилия. Изключително дълготраен и силен аромат. Подходящ за студено време.

4. Narciso Rodriguez For Her  - Musc Noir Rose

Най-добрите парфюми за жени за 2022г.

Купи сега

 

Musc Noir Rose For Her by Narciso Rodriguez е кехлибарен цветен аромат за жени. Musc Noir Rose For Her е пуснат на пазара през 2022 г. Носът, който стои зад този аромат, е на Соня Констант. Връхните нотки са слива, розов пипер и бергамот; средните нотки са мускус, роза и тубероза; базовите нотки са ванилия. Средна трайност. По-скоро дневен аромат.

5. Mugler Alien Goddess Intense

Най-добрите парфюми за жени за 2022г.

Купи сега

 

ien Goddess Intense by Mugler е кехлибарен цветен аромат за жени. Alien Goddess Intense е пуснат на пазара през 2022 г. Alien Goddess Intense е създаден от Мари Саламан и Натали Лорсон. Връхните нотки са кокос и бергамот; средните нотки са жасмин и жасминов чай; базовите нотки са ванилия, бензоин и кашмирено дърво. Средна трайност, подходящ е за топло време.

6. Carolina Herrera, Very Good Girl

Най-добрите парфюми за жени за 2022г.

Купи сега

 

Very Good Girl by Carolina Herrera е цветен плодов аромат за жени. Very Good Girl е създаден от Куентин Биш и Луиз Търнър. Връхните нотки са личи и червен касис; средните нотки са роза; базовите нотки са ванилия и ветивер. Very Good Girl е ново обонятелно приключение с изненадващ обрат: докато предишните аромати от семейството изследваха подривната сила на жасмина или тонка бийн, тази нова парфюмна вода повишава нивото, черпейки силата си от силата на розата - отличителен аромат, който тук стъпва на съвсем нова почва. Дълготраен аромат, подходящ за всички сезони.


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване, оптимизиране и персонализиране на съдържанието. Партньорите ни за социални и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK