Tom Ford Cherry Smoke и Electric Cherry

След огромната популярност на LOST CHERRY, който спечели и наградата "Най-добър черешов парфюм за 2022 г." в годишните награди на читателите на Fragrantica, TOM FORD разширява линията Private Blend cherry с два нови аромата: Cherry Smoke и Electric Cherry. Всички почитатели на нотката череша ще бъдат повече от щастливи да разберат, че ТЕНДЕНЦИЯТА ЧЕРЕША продължава и през 2023 г.!

Tom Ford Cherry Smoke и Electric Cherry

1. LOST CHERRY

Tom Ford Cherry Smoke и Electric Cherry

Купи сега

2. CHERRY SMOKE

Tom Ford Cherry Smoke и Electric Cherry

Купи сега

"Опитен хедонист, CHERRY SMOKE си играе с огъня, избухвайки с аромат на тъмна череша, възпламенен от съблазнителен османтус и тлеещи опушени дървета. " Най-новият Cherry Smoke е класифициран като топъл и пикантен аромат.

"CHERRY SMOKE" се отваря с изискан аромат на тъмна череша с аромат ScentTrek®, подсилен от екзотични нотки на шафран. Ароматните бели цветя на османтус излъчват аспекти на кайсия, маслина и кожа - докато скъпоценният акорд на опушено дърво подлудява с нагорещена жизненост и кипяща, пламтяща притегателна сила." - се казва на официалния уебсайт на Tom Ford.

"CHERRY SMOKE пресъздава тъмната страна на преживяването "череша" - хедонистична и тлееща." - Том Форд.

ВРЪХНИ НОТКИ: Аромат на тъмна череша, шафран

СРЕДНИ НОТКИ: Османтус абсолют от Китай (кайсия, маслина, кожени нотки),

БАЗОВИ НОТКИ: Киприол от Индия и опушени дървесни нотки

3. ELECTRIC CHERRY

Tom Ford Cherry Smoke и Electric Cherry

Купи сега

"ELECTRIC CHERRY обединява аромата на череша Морело с топлината на мускус и знойния жасмин, предизвиквайки закачлив флирт, искрящ с игрива ефервесценция." Ароматът е обявен като цветен и плодов.

"ELECTRIC CHERRY слива пищната тръпчивост на нотките на череша Морело с вълнуващ джинджифил, докато пищният жасмин самбак примамва с хипнотизиращ аромат. Амбретолидът въвежда съблазнително ухание на мускус, освобождавайки топъл дъх, който се смесва с пикантен розов пипер."

"ELECTRIC CHERRY е едновременно пенлив и игрив... аромат, който улавя ранните, флиртуващи етапи на един романс." - TOM FORD.

ВРЪХНИ НОТКИ: Череша Морело, джинджифил

СРЕДНИ НОТКИ: Жасмин Самбак

БАЗОВИ НОТКИ: Амбретолид, мускус, розов пипер


Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване, оптимизиране и персонализиране на съдържанието. Партньорите ни за социални и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK